Nöjesteatern | Amiralsgatan 35 | 214 37 Malmö | Biljettkassan: 040 791 80

I rollerna

Elle Woods

Skolans populäraste tjej, modeintresserad, väldigt klok och blond.

Kaisa Hammarlund

Londonbaserade Kaisa är tillbaka i Sverige för att för första gången på 12 år medverka i en svensk musikal!

Kaisa är född och uppvuxen i Hittarp utanför Helsingborg, med hästsport som sitt stora intresse, men hamnade i London vid millennieskiftet på grund av intresset för teater, sång och dans. Ögonblicket som förändrade Kaisas liv var när hon som barn såg Cats på Broadway. En av "katterna" hoppade upp i Kaisas knä och då visste hon; det var med musikaler hon skulle jobba. Som granne till Eva Rydberg fick hon tidigt möjlighet att spana bakom scenen på Fredriksdalsteatern och 1998 gjorde hon slag i saken och började sin musikalutbildning på Malmö Musical Academy. Tre somrar på Fredriksdalsteaterns scen följdes av ett års fördjupade studier vid Mountview Academy of Theatre Arts i London. I Storbritanniens huvudstad blev Kaisa snabbt en del av musikalscenen i West End. Mamma Mia, Cabaret och A Little Night Music är bara några av de föreställningar som Kaisa har medverkat i. I Cabaret var hon bland annat inhoppare för rollen Sally Bowles och under andra föreställningen blev hon plötsligt tvungen att göra ett inhopp. Adrenalinkicken bidrog till ett lyckat inhopp och Kaisas professionalitet var uppenbar. Kaisa har dessutom körat bakom Rod Stewart på Wembley Stadium, sjungit Abba-musik med Mamma Mia för den brittiska drottningen på Buckingham Palace och är i år nominerad till priset för bästa kvinnliga huvudroll i The Offie Awards för sin senaste roll som Ludmilla i den europeiska premiären av föreställningen Bed and Sofa. Nu gör Kaisa entré på Nöjesteaterns scen som den blonda, smarta Elle Woods och får många bra ursäkter att bära favoritfärgen rosa!

 

www.kaisahammarlund.com

Elle Woods Kaisa Hammarlund

Kaisa Hammarlund

Professor Callahan

Juridikprofessor vid Harvard, levande legend bland studenterna.

Jan Malmsjö

Skånepågen är tillbaka i Malmö! Jan Malmsjö – en av Sveriges största musikal­artister – gör nu ytterligare en musikal i sin barndoms stad och på Nöjesteatern!

1995 gjorde Jan rollen som Professor Higgins i My Fair Lady, 1998 spelade han Leopold i Vita hästen, 2003 gestaltade han den homosexuelle Toddy i Victor/Victoria och nu är han åter på Nöjesteaterns scen som den stränge Professor Callahan i Legally Blonde. Jan gjorde sin första roll som nioåring på Hipp (som då hette Hippodromteatern) i operetten Franzie av Peter Kreuder. Han fick sitt stora genombrott i musikalen Stoppa världen – jag vill stiga av år 1963 och därefter har Jan gjort så många roller att man hade kunnat fylla ett helt programblad och mer därtill med hans CV. Utöver de stora rollerna på landets musikalscener har han också arbetat med både drama och film. Många minns honom som biskopen i Ingmar Bergmans Fanny och Alexander. Jan har också gjort minnesvärda insatser i filmer och TV-serier som till exempel Släpp fångarna loss, det är vår!, N.P. Möller, där han spelade "Danskdödaren", och Scener ur ett äktenskap. Jan firar som bekant nyårsafton på Skansen och textraden "Ring, klocka ring!" börjar han bli mycket bekant med, då han läst den välkända dikten vid tolvslaget i tio år. Jan är återkommande i Dramatens föreställningar. Shakespeares Hamlet, Strindbergs Dödsdansen och Tjechovs Måsen är bara några av de föreställningar han medverkat i på vår nationalteater. Jan uppskattar särskilt god mat, gott vin och Lundaknake!


Professor Callahan Jan Malmsjö

Jan Malmsjö

Warner Huntington III

Skolans snyggaste kille, ytlig och drömmer om en kometkarriär.

Linus Wahlgren

Stockholmsbon Linus fick blodad tand efter att han fått möjlighet att spela huvudroller i en rad Astrid Lindgren-föreställningar
som barn.

Linus gick på Adolf Fredriks musikskola på dagarna och på kvällarna var det teater för hela slanten. Efter gymnasiet gjorde Linus rollen som FN i den klassiska TV-serien Rederiet
under två år. Därefter gjorde han radio­teater i P3 innan han återigen äntrade scenen, denna gång med Eva Rydberg på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. På Göta Lejon har Linus medverkat i så många föreställningar att han nästan kan kalla den för sin hemarena; Rent, Grease och Trollkarlen från Oz är några exempel. På samma scen gjorde Linus även rollen som Gaston i Skönheten och Odjuret, vilket gav honom en Guldmask för Bästa manliga biroll. På Vasateatern i Stockholm och med Riksteatern spelade Linus Trekkie Monster i musikalen Avenue Q, en roll som han tyckte var väldigt rolig! Linus har även en karriär i filmbranschen. Han har bland annat medverkat i Hundtricket, Göta Kanal 2, Scener ur ett kändisskap (som han även var medförfattare till) och har just avslutat inspelningen av Camilla Läckberg-filmen Havet ger, havet tar. Under året som gått har han medverkat i 80-talsmusikalen Leva livet på Chinateatern samt regisserat dundersuccén Bamse och världsmästaren i elakhet som under hösten spelas i Göteborg och senare här på Nöjesteatern. När Linus har en ledig dag så åker han gärna MC med sin dotter. Om han inte hade hamnat på scen så hade han troligtvis blivit sportkommentator; han älskar sport och han älskar att prata!

www.linuswahlgren.com

Warner Huntington III Linus Wahlgren

Linus Wahlgren

Emmet Forrest

Handledare och lärarassistent, ingen vidare klädsmak (enligt Elle).

Andreas Lundstedt

Redan som tonåring dansade och sjöng Andreas, då i bandet Stage Four tillsammans med Peter Jöback, Lisa Nilsson och Lizette Pålsson.

Han dansade vidare i karriären på Wallmans salonger, som enligt Andreas är Sveriges bästa artistskola. Sedan har det bara fortsatt, bland annat till New York i mitten av 90-talet där han arbetade som dansinstruktör. Därefter började Andreas sin musikalbana i Chicago i Göteborg och kort därpå turnerade han i hela Sverige med en engelsk uppsättning av musikalen Grease. 1998 bildade Andreas popgruppen Alcazar och med låten "Crying at the Discoteque" tog de världen med storm. Sedan dess har bandet sålt miljontals skivor, turnérat världen över och medverkat i Melodifestivalen inte mindre än fyra gånger. Andreas har även deltagit i Melodifestivalen som soloartist vid tre tillfällen, bland annat 1996 med låten "Driver dagg faller regn" som kom tvåa. Han har även tävlat i Schweiz 2006 med gruppen Six4one och gick då vidare till Eurovision Song Contest i Aten. I Saturday Night Fever på Oscarsteatern i Stockholm fick Andreas en ordentlig dos musikalvana när han spelade huvudrollen Tony Manero. Andreas har varit programledare för Ranking the stars och medverkat i en lång rad TV-program som till exempel Allsång på Skansen, Berg flyttar in, Doobidoo och Så ska det låta – hela åtta gånger! När Andreas inte står på scen i Legally Blonde arbetar han på sin självbiografi som kommer ut nästa år.

www.andreaslundstedt.org

Emmet Forrest Andreas Lundstedt

Andreas Lundstedt

Paulette

Pratglad och frånskild hårfrisörska, gillar hundar och Irland.

Nina Pressing

Nina är den stolta skånskan som älskar att resa och särskilt om det innebär påhälsning hos goda vänner i utlandet! Hon har numera sin bas i hemstaden Malmö där dans- och sångintresset började på Barbara Grays balettskola på Malmö Stadsteater, Utvalsgruppen i Malmöflickorna och soliststart på Dansstudion No1.

Nina har vi sett ett flertal gånger på Nöjesteatern; bland annat som Sandy i Grease och som Grizabella i Cats. Utomlands har Nina fått möjlighet att göra stora roller som Eva Péron i Evita på Staatstheater Darmstadt, huvudrollen Pearl i Starlight Express och Mimi i danska Rent. Nina har även spelat mycket på Malmö Opera, bland annat Lillemor i Dåliga människor, Gigi/Ellen i Miss Saigon, lesbiska filmkritikern Stephanie i Nine, och i West Side Story m.fl. Nina dubbar, gör speakerröster, filmar och skriver egen musik. Tack vare sina föräldrar har Nina ett stort konstintresse sedan barnsben och hade hon inte jobbat som artist hade konstkoordinator med eget galleri nog varit yrkesvalet. I rollen som Paulette trivs hon som fisken i vattnet då hon är tillbaka på Nöjesteaterns scen och får hålla "lådda".

Paulette Nina Pressing

Nina Pressing

Vivienne

Rik och snobbig streber, Warners nya flickvän.

Linda Holmgren

Linda är inbiten musikalnörd och hennes musikerfamilj fick gång på gång agera publik när Linda och hennes syster som barn satte upp föreställningar hemma i vardagsrummet på Lidingö. Intresset för dans och musik ledde till studier på Rytmus – Stockholms musik­konservatorium och därefter på Balettakademiens musikal­linje i Göteborg.

Efter examen 2005 har musikalerna avlöst varandra; We Will Rock You och Cats på Cirkus i Stockholm, We Will Rock You på Folketeatern i Oslo, See What I Wanna See på Artisten i Göteborg, Mit Eventyr på Gladsaxe Teater i Danmark, Cats på GöteborgsOperan, Bat Boy: The Musical på Underjorden i Göteborg och Avenue Q för Riksteatern är några av de föreställningar som Linda har medverkat i. Rollen som Kate Monster i Avenue Q är Linda extra stolt över, musikalen är en av hennes favoriter och just Kate ligger henne lite extra varmt om hjärtat. Musikalen Wicked är också en favorit och Elphaba är hennes absoluta drömroll. Nu är Linda aktuell i Legally Blonde, en musikal som tack vare hundarna kan blir en ny favorit! Linda är nämligen barnsligt förtjust i hundar och hade hon inte blivit musikalartist så hade hon med all säkerhet jobbat med människans bästa vän på något sätt.

www.lindaholmgren.se

Vivienne Kensington Linda Holmgren

Linda Holmgren

Brooke Wyndham / Shandi

Skandinavisk fitnessguru som misstänks för mord.

Kristin Berg

Denna norska skönhet har nu bestigit den svenska musikal­scenen efter många års karriär hemma i grannlandet. Kristin började dansa som 3-åring och har fortsatt sedan dess.

Hon är uppvuxen i Trondheim och det var också där hon började ta danslektioner. När hon flyttade till Oslo utbildade hon sig till professionell dansare vid Bårdar Akademiets danslinje och därefter har hon medverkat i en uppsjö föreställningar; Cabaret, Chicago, La Cage aux Folles, Grease och My Fair Lady är några exempel. På Chat Noir i Oslo spelade Kristin Bombalurina i den norska versionen av Cats, som tidigare gått på Nöjesteatern. Kristin är lite extra stolt över den hyllning till koreografen Bob Fosse som hon gjorde tillsammans med Bårdar Danseteater i föreställningen Dancing man. Nu hoppar Kristin hopprep för fulla muggar. Varför? Ja, det får ni se efter pausen!

Shandi / Brooke Wyndham Kristin Berg

Kristin Berg

Serena
(understudy Elle Woods)

Ledare för alla cheerleaders.

Malin Sjöquist Biancale

Malin har sysslat med musik så länge hon kan minnas och lika länge har drömmen om att stå på scen funnits! På Lasse Kühlers dansskola började Malin dansa som sjuåring och hon har inte slutat sedan dess.

Vid Stockholms musikkonservatorium fick Malin en treårig artistutbildning och efter det har karriären rullat på. Malin har medverkat i en lång rad musikaler, bland annat Rent på Göta Lejon, Footloose på Intiman i Stockholm, Mamma Mia på Scandinavium i Göteborg och West Side Story på Chinateatern. Malin är extra stolt över rollen som Frenchy i Grease på Göta Lejon eftersom hon drömde om att få göra denna roll när hon såg filmen som barn. Hon är också extra förtjust i rollen Amber i Hairspray som hon gjorde på Chinateatern. Hairspray är favoritmusikalen på grund av sin charmiga historia och härliga musik. Malin är singelaktuell i USA där hon under artistnamnet KAATCHI precis har släppt singeln "Be Free"! Men just nu är det rosa för hela slanten då hon spelar en av Elles förtrogna i Legally Blonde.

www.malinsjoquist.com

Serena Malin Sjöquist Biancale

Malin Sjöquist Biancale

Margot

Gillar att festa, kan prata med hundar.

Sara Englund

Sara debuterade på musikalscenen som 16-åring när hon spelade Eva Péron i en amatöruppsättning av Evita i hemstaden Varberg. Därefter var karriärvalet givet!

Balettakademiens musikalutbildning i Göteborg gav skjuts på vägen och efter examen 2007 började karriären på riktigt. Produktionerna som Sara medverkat i har blivit många: The Wedding Singer på Värmlandsoperan, Mary Poppins på Göteborgsoperan, The Producers på Lorensbergsteatern och Slagthuset, Jekyll & Hyde på Malmö Opera och Riksteaterns Sverigeturné med Vita Hästen är några av dem. Den största utmaningen hittills har dock varit hennes egenskrivna musikteaterföreställning En kvinna – Ett liv som hon sedan 2009 spelat ett tjugotal gånger på Göteborgs Stadsteater. I föreställningen får besökarna följa en kvinna från tidiga barnår till hennes sista dagar i livet. I det egna företaget Sproduction producerar och skapar Sara även underhållningskoncept på uppdrag av företag, bland annat förra årets julshow på Scandic Star i Lund. Kristina från Duvemåla är en av Saras favoritmusikaler. Människoskildringarna, den fantastiska musiken och historien om vårt ursprung gör musikalen extra speciell och såklart är Kristina hennes absoluta drömroll …

www.saraenglund.com

Margot Sara Englund

Sara Englund

Pilar

Vänfast men kanske inte så duktig på att räkna.

Laila Adèle

Denna Marocko-födda tvåbarnsmamma, som är bosatt i Halland men uppväxt på Stockholms stora dansskolor, tar nu plats på Nöjesteaterns scen som en av Elles vapendragare!

Som femåring började Laila dansa och sången följde naturligt strax därefter när hon såg Diana Ross sjunga på TV. Laila kan vara stolt över en fjärdeplats i dans-SM som fjortonåring och en rad medaljer från olika gymnastiktävlingar. Laila har medverkat i en lång rad musikaler, men mest stolt är hon för huvudrollen Lucy i Jekyll & Hyde på Malmö Opera. Andra favoriter är Hairspray som hon spelade i på Chinateatern och Little Shop of Horrors i Malmö, Göteborg och Stockholm. Dreamgirls är för Laila en riktig drömmusikal. Hon älskar musiken och den underbara historien och det är ingen hemlighet att Lailas drömroll är Effi White, en tredjedel av drömtrion! När Laila, mellan alla föreställningar, har en ledig dag börjar hon dagen med att sova ut, sedan myser hon med sin familj och träffar gärna goda vänner. Som Elles trogna i Legally Blonde får Laila klä sig i sina favoritkläder: Klänningar och högklackat. Färgvalet är inte givet rosa, men färgglatt kan det bli om Laila får bestämma!

www.lailaadele.com

Pilar Laila Adèle

Laila Adèle

Veronica /Enid
(understudy Paulette)

Katarina Elmberg Jonsson

I hemstaden Landskrona föddes Katarinas teaterintresse på Skånska Teatern och när hon såg Fame på Chinateatern väcktes musikaldrömmarna.

Katarina gick ett år på Bjärnums Musikteaterskola och därefter tre år på Balettakademiens musikalutbildning i Göteborg. Hon har medverkat i fyra av Fredriksdals­teaterns uppsättningar, bland annat Den stora premiären och Rabalder i Ramlösa. Hon har också arbetat i två år på Wallmans salonger här i Malmö och 2008 körade hon bakom Frida i Melodifestivalen till låten "Upp o hoppa". På Nöjesteatern har Katarina varit med i Grease 2006 och i High School Musical 2008. Nu står hon på Nöjesteaterns scen igen i Legally Blonde, men mest stolt är hon över sin roll som mamma till sonen Isak.

Veronica /Enid Katarina Elmberg Jonsson

Katarina Elmberg Jonsson

Kate/Chutney
(understudy Serena och Margot)

Annika Herlitz

Täby-tjejen Annika är uppvuxen i en sjungande familj och musik har alltid funnits nära till hands.

Hennes tidiga år präglades av musik- och teaterlektioner, på gymnasiet upptäckte hon dansen och efter studenten så valde Annika att "mata" sitt intresse på Bjärnums musikteaterutbildning och på musikalutbildningen på Balettakademien i Göteborg. Sin första roll gjorde Annika här på Nöjesteatern som Sharpay i High School Musical, och för denna roll blev hon Guldmasknominerad. Därefter har Annika bland annat haft roller i The Buddy Holly Musical och i Grease – den svenska versionen på Göta Lejon. Senast såg man henne i Romeo och Julia, också den på Göta Lejon. Annika mår som allra bäst när hon får dansa lindy hop eller ta en långfika med sina nära
och kära.

www.annikaherlitz.com

Annika Herlitz

Padamadan / Nikos

Joachim Maathz

Malmöpågen Joachim är killen som öppnat föreställningen The Full Monty med en solo-stripp framför en glitterridå på Malmö Operas stora scen!

Med detta på CV:t blir allt annat rätt så mesigt. Men, Joachim har ändå en lång rad musikaler i bagaget att skryta med. Efter att ha tagit examen från Malmö Musical Academy har han sjungit huvudroller i klassiker som Evita på Kristianstads teater, Grease på Kalmar teater, Miss Saigon på Göteborgs­operan och Malmö Opera samt Les Misérables på Malmö Opera (2000–2001), för att nämna några. Joachims favoritfärg är himmelsblått och med höstens färgsprakande Legally Blonde får rosa en helt ny innebörd i hans liv.

Joachim Maathz

Gabby / Stenograf / Sabrina
(understudy Pilar)

Caroline Sehm

För tredje gången medverkar Caroline i en Sverige­premiär på Nöjes­teatern; 2008 spelade hon Taylor i High School Musical och 2010 var hon en vacker "Laker girl" i Spamalot.

Nu står Caroline åter på Nöjesteaterns scen, denna gång i rosa och glitter! Pianospelandet som barn fick igång hennes musik­intresse, men det var först på Bjärnums Musikteaterskola som musikalintresset väcktes på riktigt. Caroline fortsatte sin utbildning på Performing Arts School, Dansforum i Göteborg för att sedan ge sig ut på världens hav och dansa och sjunga på kryssningsfartyg. Nu är Caroline oerhört glad över att få vara med i en riktigt tjejig musikal; Legally Blonde!

Caroline Sehm

Lowell / Nikos

Henrik Jessen

Med Michael Jackson som idol kunde man ana att sång och dans skulle bli det självklara yrkesvalet för Henrik, som föddes i Uppsala och flyttade till Östersund i tidiga tonåren.

Där trillade han, av ren slump, in på Wendlas dansstudio och frälstes av dansen, vilket ledde till att han studerade vidare på Balettakademien i Göteborg. Henrik har bland annat medverkat i en lång rad musikaler i Köpenhamn, såsom Beauty and the Beast, The King and I och The Wild Party. I Köpenhamn var Henrik också med i Chicago i original, vilket för honom var en dröm som gick i uppfyllelse. Chicago vann en Reumert för årets bästa dansensemble. Sången och dansen tog även Henrik till London och sedan till Paris, där han senast kunde ses i operan Orlando på Champs Élysées. Henriks favorit­musikal är A Chorus Line – han och hans mamma kan alla replikerna utantill!

Henrik Jessen

Cece / Åklagare
(understudy Brooke)

Charlotte Zettergren

När Charlotte inte gick i skolan i hemstaden Uppsala kunde man allt som oftast hitta henne dansandes i dansstudion.

Yrkesutbildningen fick hon på Musikalakademien i Umeå. Efter examen 2004 har showerna avlöst varandra. Man har till exempel sett henne i succérevyn Det våras för Hjalmar i Örebro samt i en lång rad shower i Sverige och utomlands, bland annat på Pite Havsbad och Silja Line. Charlotte har medverkat i High School Musical på turné och senast i We will Rock You på Cirkus i Stockholm och Folkteatern i Oslo.

Charlotte Zettergren

Kyle / Pforzheimer

Johan Lundberg

Som körsångare i barnkören började sjuårige Johan sin karriär i hemstaden Linköping.

Kör, gitarr och pardans var stora intressen och Johan tävlade i bugg. Musikal­intresset väcktes i gymnasiet och efter studenten följde Bjärnums musikteater­utbildning och musikal­utbildningen på Balett­akademien i Göteborg. Johan har bland annat spelat i Europa­premiären av Spring Awakening på Värmlands­operan 2008 samt i Europapremiären av Side Show som turnerade runt om i Sverige under 2010. När Johan har en ledig dag så åker han gärna berg- och dalbana, och hans bästa shoppingtips är att ha med sig en stylist – kanske Elle Woods skulle kunna ta på sig den uppgiften?

www.johanlundberg.studio.nu

Johan Lundberg

Domare / butikschef

Anna G Jansson

Kärleken till dans, sång och musik är oerhört stark för Göteborgstjejen Anna som tidigt visste hur hennes yrkesliv skulle se ut.

Hon spenderade tre år på Performing Arts School i Göteborg och därefter ett år på Laine Theatre Arts i London. Listan på Annas framgångar kan göras lång. Hon var bland annat med som artist/dansare vid invigningen av Öresundsbron, har medverkat i Les Sylphides i Köpenhamn, varit bakgrundsdansare till Carola och i ensemblen i Side Show-turnén i Sverige 2010. Anna har även medverkat i ett flertal produktioner i London. Bland annat The Lion King där hon var understudy för hyenan Shenzi, en roll hon fick glädjen att spela flera gånger.

Anna G Jansson

Pappa/Winthrop / Reporter
(understudy Professor Callahan)

Magnus Borén

Magnus var killen som alltid uppträdde på roliga timmen!

Han tog sin första dans­lektion i hemstaden Arvika och dansade sig vidare genom livet via Balettakademien i Stockholm och sedan ut på Sveriges stora musikal­scener. Mary Poppins, A Chorus Line och Kiss me Kate på Göteborgs­operan, Mamma Mia och Evita på Cirkus och Footloose på Intiman i Stockholm är bara några av de föreställningar som Magnus har medverkat i. På Nöjesteatern såg man honom senast i rollen som ledarkatten Munkustrap i Guldmaskvinnaren Cats som spelades 2007–2008.

www.magnusboren.dinstudio.se

Magnus Borén

Kicki / Leilani

Aimee Wentzel

Vid vattnet i den skånska staden Landskrona är den gracila, akrobatiska och välsjungande dans­aren Aimee uppvuxen.

Redan vid 6 års ålder började hon med gymnastik och höll på i elva år. Då tog dansen över och banade väg mot teaterscenen. Aimee har tidigare stått på Nöjesteaterns scen i High School Musical och revyn Turning Tossig. Man har dessutom kunnat se Aimee i bland annat Guys and Dolls och Pippi Långstrump på Slagthuset
Under sommaren har Aimee dansat i ur och skur på Fredriksdalsteatern med Eva Rydberg i Viva la Greta och nu intar hon åter scenen på skrattets och glädjens teater!

Aimee Wentzel

Aaron/Vakt
(understudy Warner och Emmet)

Kristoffer Hellström

Halmstadpågen Kristoffer är utbildad på Musikalprogrammet vid Teaterhögskolan i
Göteborg.

Efter examen 2007 debuterade Kristoffer i rollen som Grantaire i Les Misérables i tyska Füssen. Han gjorde dessutom inhopp som polismästare Javert vid flertalet tillfällen. Kristoffer har gjort roller i musikalerna Sweeney Todd, Candide och Skandinavienpremiären av Sunset Boulevard, samtliga vid Wermland Opera. I Stockholm har Kristoffer arbetat på Göta Lejon i rollen som Kenickie i Grease – den svenska versionen, som sedan fortsatte på Sverigeturné. Senast sågs Kristoffer på Chinateatern i rollen som Billy i musikalen Leva Livet. Kristoffer har mottagit Lasse Lönndahls stipendium för unga sångare samt Anders Sandrews Stipendium.

www.kristofferhellstrom.com

Kristoffer Hellström

Mamma / Whitney / Courtney
(understudy Vivianne)

Kristina Hahne

Efter en sommarturné i USA som Agnetha i ABBA-tributebandet Arrival är Kristina nu tillbaka i Sverige och ska återigen ta plats på Nöjesteaterns scen.

2001 tog hon examen från Performing Arts School i Göteborg och började sin karriär på Kristianstad teater i My Fair Lady. Därefter har Kristina bland annat medverkat i Mölle by the Sea på Fredriksdalsteatern, Annie, Grease och Cats på Nöjesteatern, Drömspelet med Teater InSite och på Malmö Opera har man kunnat se henne i Spring Awakening och Jekyll & Hyde. Cabaret är en av Kristinas favoritmusikaler och i Hässleholm fick hon äran att spela Sally Bowles i en hyllad uppsättning av Goodshow Production.

Kristina Hahne

Grandmaster Chad / Dewey

Simon Laufer

Vid 3 års ålder började Simon spela piano och sedan dess har musik, sång och dans tagit upp all tid hos denne karismatiske scen­personlighet.

Simon tog examen från Malmö Musical Academy 2001 och har därefter medverkat i en rad föreställningar. Bland annat i Guys and Dolls som Benny Southstreet, i Klas Klättermus på Slagthuset som Justus Bagarpojken, i High School Musical och Spamalot på Nöjesteatern och i Det susar i Säven som Herr Mullvad på Spelplatsen i Hög. När Simon har en ledig dag över spenderar han den gärna i sin studio med att skriva, komponera och producera egen musik åt sig själv och sitt band SIMSOAK.

www.simsoak.se

Simon Laufer

Swing

Alexandra Johannesson

Alexandra är utbildad på The Urdang Academy i London men startade sin karriär i barnensemblen i Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat 1995.

Sedan dess har det blivit bland annat Me and My Girl, Prinsen av Egypten, rollen som Annika i Pippi Långstrump, Klas Klättermus, Guys and Dolls samt danskapten och swing i High School Musical på Nöjesteatern, på Göta Lejon och på Sverigeturné. Senast sågs Alexandra som swing och ensemble i Spamalot här på Nöjesteatern. Alexandra har medverkat i otaliga dansshower och TV-program i Sverige och utomlands, till exempel i Kina och Japan. Hon arbetar också som danspedagog på Zwing it och är medlem i gruppen SIMSOAK som nådde semifinal i Talang 2010. I höst är Alexandra inte bara swing, hon arbetar även som koreografassistent både i Spamalot på Oscarsteatern i Stockholm och i Legally Blonde här på Nöjesteatern.

Alexandra Johannesson

Bruiser

Bonnie

Ras: Papillon
Ålder: 8 år
Intresse: Vara med människor
Favoritmat: Kyckling

Bruiser  Bonnie

Bruiser

Tezla

Ras: Chihuahua
Ålder: 2 år
Intresse: Få uppmärksamhet
Favoritmat: Korv av alla slag

Bruiser  Tezla

Bruiser

Roxy

Ras: Chihuahua Papillon
Ålder: 1,5 år
Intresse: Mysa
Favoritmat: Hundkorv

Bruiser  Roxy

Rufus

Ellen

Ras: Engelsk Setter
Ålder: 2 år
Intresse: Fåglar & spring
Mat: Leverkorv

Rufus  Ellen

Rufus

Annie

Ras: Boxer
Ålder: 2 år
Intresse: Leka
Mat: Wienerkorv

Rufus  Annie

Rufus

Finja

Ras: Lapsk vallhund
Ålder: 4 år
Intresse: Vara med matte
Mat: Allätare

Rufus  Finja